ICE Robotics huurt 10.000 m2 in ABC Square op Schiphol Trade Park

woensdag 03 juni 2020

ICE Robotics heeft per 1 mei 2020  een huurovereenkomst gesloten voor 10.330 m² in Amsterdam Business Campus Square (Abc Square) op Schiphol Trade Park. Het bedrijf huurt unit 6 en 7 en is na OTX en PVH de derde huurder van het complex, waar nu nog 1 unit beschikbaar is.

Abc Square is een gezamenlijke ontwikkeling van VolkerWessels Logistics Development en Delta Development Group en is verkocht aan Barings Real Estate, namens een van haar core cliënten. Abc Square bestaat uit 37.000 m² hoogwaardige, duurzame bedrijfsruimten, kantoren en multifunctionele ruimten. Aan de westzijde bevinden zich de grootschalige bedrijfsruimten voor productie, opslag en logistiek. Het gebouw is opgeleverd in maart 2020.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.