Nieuws

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op Schiphol Trade Park en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

Nieuws overzicht

  Lichtplan Schiphol Trade Park

  donderdag 17 november 2022

  Firma Heijmans is in opdracht van Schiphol Trade Park gestart met het aanbrengen van bijna 300 openbare verlichtingspunten op Schiphol Trade Park. We informeren u graag over deze werkzaamheden en wat u hier als bedrijf van gaat merken.

  Schiphol Trade Park en Waarderpolder winnen PlaBeka Bokalen 2022

  dinsdag 27 september 2022

  Woensdag 21 september zijn tijdens het MRA Symposium ‘State of Sustainability’ de PlaBeKa Bokalen 2022 uitgereikt. Schiphol Trade Park in Hoofddorp mocht de bokaal in de categorie Energietransitie op bedrijventerreinen in ontvangst nemen. Waarderpolder in Haarlem ging er met de prijs in de categorie...

  Maak kennis met ... Brigitte Vletter

  woensdag 14 september 2022

  Het gebiedsmanagement is het eerste aanspreekpunt voor dorps- en wijkraden, ondernemers, politie, woningcorporatie, welzijnsorganisaties en allerlei andere organisaties in het gebied en verbindt hen met de collega’s binnen de gemeente.

  AED in de buurt?

  woensdag 14 september 2022

  Op verzoek van een aantal gevestigde bedrijven brengt STP Services graag de AED-locaties in kaart op het business park.

  Hoeveel reistijd en -kosten kan uw organisatie besparen?

  dinsdag 06 september 2022

  Om bedrijven op weg te helpen naar duurzame en slimme mobiliteit, doet Groot Schiphol Bereikbaar u een Mobiliteitsscan ter waarde van € 2.000,- cadeau. Zo’n mobiliteitsscan verschaft waardevolle inzichten in het woon-werkverkeer van uw medewerkers, waarmee u verder aan de slag kunt bij het maken van...

  Schiphol Trade Park genomineerd voor PlaBeKa Bokaal

  woensdag 31 augustus 2022

  PlaBeKa (Platform Bedrijven en Kantoren) heeft 6 bedrijventerreinen genomineerd voor de PlaBeKa Bokalen die 21 september worden uitgereikt. STP is één van de genomineerden in de categorie 'Energietransitie op bedrijventerreinen'.

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.