Nieuws

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op Schiphol Trade Park en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

Nieuws overzicht

  Save-the-Date: Ondernemersbijeenkomst Mobiliteit incl. lunch op 10 oktober

  dinsdag 08 augustus 2023

  Kom naar de Lunchsessie Mobiliteit op Schiphol Trade Park op dinsdag 10 oktober van 12 tot 13.30 uur.

  Deelfietsen in gebruik genomen

  woensdag 19 juli 2023

  Zeven bedrijven op Schiphol Trade Park hebben voor hun medewerkers deelfietsen gekregen. De fietsen zijn bedoeld voor fietsverkeer tussen het treinstation, bushaltes en de werklocatie en vice versa.

  En wat vindt ú belangrijk?

  woensdag 19 juli 2023

  Al eerder vroegen wij u een paar minuten van uw tijd voor het invullen van een enquête. Veel van uw collega's hebben hier inmiddels gehoor aan gegeven. Wij hopen dat ook ú de vragenlijst wilt invullen, dat helpt ons bij het onderzoek naar de behoefte van de gebruikers van dit business park Schiphol...

  Openingsfeest bij Cavalier Logistics

  dinsdag 11 juli 2023

  Cavalier is al enige tijd gevestigd op Schiphol Trade Park en operationeel. Het openingsfeest werd op 17 juni jl. groots gevierd met eten, drinken, muziek en entertainment. Een goede gelegenheid voor de genodigden om de mooie, nieuwe bedrijfslocatie te bewonderen. 

  Uitnodiging Lunchsessie CO2-reductie Groot Schiphol

  dinsdag 20 juni 2023

  Je bent uitgenodigd voor een gratis lunchsessie over het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit op maandag 26 juni. Het ministerie heeft bekend gemaakt dat deze regeling per 1 januari 2024 ingaat. Dit betekent dat werkgevers met minimaal 100 werknemers jaarlijks moeten...

  Waar heeft u behoefte aan op ons Business Park?

  donderdag 01 juni 2023

  Zoals eerder geïntroduceerd tijdens de Business Club meeting en in de nieuwsbrief zijn we afgelopen week gestart met een onderzoek om inzicht te krijgen in de beleving van de gebruikers van Business Park Schiphol Trade Park. SADC is geïnteresseerd in de persoonlijke mening van elke gebruiker van...

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.