1 juli: webinar Energy Hub Schiphol Trade Park

Wednesday 29 May 2024

Maandag 1 juli organiseert SADC een webinar over het 2-jarig bestaan van het virtueel net op Schiphol Trade Park. De Energy Hub heeft zich bewezen, maar hoe nu verder?

Tijdens het webinar reflecteren experts, onder leiding van Elsemieke Havenga, op de ervaringen van de afgelopen twee jaar om de belangrijkste lessen te bespreken. Ook worden veel gehoorde misverstanden en de doorontwikkelingen besproken, en wordt uitgelegd of de oplossing van Schiphol Trade Park ook in andere gebieden in Nederland kan worden toegepast.
 
Vanuit Schiphol Trade Park zijn Sanne Castro van Joulz en Danielle Hagers van Intralox aanwezig. Meer informatie over tafelgasten, programma, tijden en aanmelden is op de website van SADC te vinden.

>> Lees meer

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.