1,5 hectare bloemenweide ingezaaid op Schiphol Trade Park

woensdag 01 mei 2024

Woensdag 24 april hebben vrijwilligers anderhalve hectare ingezaaid met inheemse bloemenzaden. De bloemenweide op Schiphol Trade Park is een samenwerking met de Hoofddorpse Stichting M.E.E.R.Groen en maakt deel uit van de tijdelijke invulling van het gebied.

Bewoners van de Rijnlanderweg, huurders van C-Bèta Work en andere vrijwilligers hielpen mee aan de realisatie van de bloemenweide waar ook een wandelpad zal worden aangelegd. De bloemenweide is een uitgelezen plek voor een lunchwandeling voor medewerkers op Schiphol Trade Park. Gebiedsontwikkelaar SADC werkt ook de plannen voor de pijler ‘Sport en Welzijn’ uit. Gedacht kan worden aan een sportcircuit, beachvolleybalveld, jeu de boules baan etc. Daarover later meer. Heb je daar ideeën over? Laat het weten aan Jesse Bergman via j.bergman@sadc.nl.

>> Lees meer

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.