Aan de Stegge gestart met bouw nieuw onderkomen Rapid Logistics

dinsdag 28 maart 2023

21 maart is op Schiphol Trade Park de eerste paal geslagen van het nieuwe distributiecentrum dat Aan de Stegge Twello voor Rapid Logistics realiseert. De kavel ligt ingesloten door de Airborne Avenue, de Imagionation Avenue en de Circulair Avenue. Naar verwachting zal het nieuwe warehouse eind 2023 in gebruik worden genomen.

Toekomstbestendig bedrijvencomplex
Het distributiecentrum wordt volledig natuurinclusief gebouwd met extra aandacht voor ecologie, een inspirerende werkomgeving, duurzame energieoplossingen en de integratie in de omgeving: groene gevels, duurzame materialen, terrassen en verschillende dakniveaus bedekt met ‘groen’.

Het complex bestaat uit 19.923 m2 warehouse, 3.428 m2 kantoor, 3.220 m2 mezzanine en een royale geïntegreerde parkeervoorziening. Het ontwerp beschikt over een groot aantal ontmoetingsruimtes en een groene buitenruimte om de sociale cohesie en de tevredenheid van de werknemers te bevorderen.

>> Lees meer

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.