Afsluiting bouwweg sinds 1 april 2024

woensdag 01 mei 2024

Graag brengen wij je op de hoogte van de recente afsluiting van de bouwweg tussen de Bennebroekerweg en de Circular Avenue. Deze afsluiting is ingegaan op 1 april jongstleden.

Deze weg was in eerste instantie alleen bedoeld voor bouwverkeer, maar doordat er op dit moment geen bouwactiviteiten plaatsvinden, is besloten om de weg te sluiten voor verkeer.

Aan de zijde van de Circular Avenue is de weg fysiek dichtgezet met afzetmateriaal. Aan de zijde van de Bennebroekerweg is het poorthek afgesloten. Dit hek kan enkel nog gebruikt worden door pachters die toegang moeten hebben tot hun percelen op Schiphol Trade Park.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.