Beperken van overlast bij activiteiten in de openbare ruimte

woensdag 19 april 2023

BLVC-Kader Schiphol Trade Park

Het gebruik van de openbare ruimte wordt steeds intensiever door de enorme groei en ontwikkeling die STP doormaakt om het meest duurzame en innovatieve business park van Europa te worden.

Daardoor is het noodzakelijk om voor alle activiteiten die in de openbare ruimte plaatsvinden (bijvoorbeeld het uitvoeren van werkzaamheden of het organiseren van een evenement) een BLVC-plan op te stellen.

In een BLVC-plan zijn maatregelen, verantwoordelijkheden en afspraken beschreven rondom deze activiteiten, waarbij de overlast voor de omgeving tot een minimum wordt beperkt. BVLC staat voor Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie.

Meer informatie vindt u in bijgevoegd BLVC-kader. Ook er een BLVC-coördinator die namens STP toeziet op de naleving van gemaakte afspraken rondom BLVC.

Contactgegevens BLVC-coördinator:

Frank Kappé, e-mail: F.kappe@SADC.nl ; mobiel: 06-54305010

>> Lees meer

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.