Bomenaanplant Logistieke Kernzone

woensdag 05 april 2023

In de week van 20 maart is er gestart met de aanplant van bomen en groen in de Logistieke Kernzone van Schiphol Trade Park. Daarbij vindt eerst het grondwerk en aansluitend het plantwerk gefaseerd plaats op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur.

Fiets- en rijwegen (Gebiedsontsluitingswegen)
Op doorgaande wegen wordt een werkvak met waarschuwingslichten en -hekken afgezet, waar gemotoriseerd verkeer met een voorrangsregeling kan passeren.

Fietsers worden omgeleid. Bij werkzaamheden aan de Airborne Avenue via de Crossing en Circular Avenue en bij werkzaamheden aan de Circular Avenue via de Airborne Avenue.

Bereikbaarheid
De bedrijven blijven uiteraard bereikbaar en nood- en hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden te allen tijde langs het werkvak en materieel rijden. De wegen worden niet afgesloten voor het verkeer.

Er wordt getracht de hinder tot het minimale te reduceren. Mocht u toch te veel overlast ervaren, neem dan contact op met de uitvoerder van het project via hr. J. Königkramer. Hij is bereikbaar via T: 06-26794068 E: jkonigkramer@vandoornbuitenruimte.nl.

 

Op de foto links het bedrijvenpark en rechts het overzicht waar de bomen komen.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.