Inrichting en werkzaamheden Dreamstreet en Contour Avenue 

dinsdag 12 oktober 2021

Het zal u niet ontgaan zijn dat het gebied tussen Dreamstreet en Contour Avenue op dit moment razendsnel verandert. Er zijn bedrijven in aanbouw en er wordt gewerkt aan de wegen- en nuts-infrastructuur, waarbij getracht wordt de verkeershinder tot een minimum te beperkt zal blijven.

Planning 1 - Streefdatum is eind week 43 (alle) inritten en de onderste asfaltlagen in de rijwegen gereed.
De bereikbaarheid vanaf de zijde Contour Avenue is aangeven met zwarte in/uit pijlen. (Inclusief tijdelijke voorziening A4S5 en A4S4, Unibouw & Dijkham.)

Planning 2 - Streefdatum is eind week 50 alle asfaltwegen voorzien van de bovenste laag asfalt. Dit betreft een zgn. deklaag, waarmee het asfaltpakket afgewerkt en duurzaam rijklaar gemaakt is.
De bereikbaarheid is aangegeven met blauwe in/uit pijlen.

Na voorbereidend werk in week 49 zal in dagproducties de asfalt-deklaag aangebracht worden, waarbij de gebouw- en kaveltoegangen stuk voor stuk gedurende een aantal uren niet gebruikt kunnen worden.
Op het moment dat de asfaltmachines een inrit passeren, zal er gewalst worden en heeft het asfalt enkele uren nodig om af te koelen. Daarna kunnen de in- en uitritten in een rechte rijrichting weer gebruikt worden.

 

Aannemer-wegenbouwer Boskalis streeft zoveel mogelijk naar beperkte verkeershinder en overlast van korte duur. Bij slechte weersomstandigheden zullen de werkzaamheden doorgeschoven worden.

 

 

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.