Interessante Mobiliteitsbijeenkomst in InterCityHotel

woensdag 18 oktober 2023

Dinsdag 10 oktober vond de Mobiliteitsbijeenkomst plaats in het InterCityHotel op Schiphol Trade Park. Tijdens de bijeenkomst werd gepresenteerd welke mobiliteitsoplossingen we nu op Schiphol Trade Park hebben en welke oplossingen op korte en lange termijn gewenst en mogelijk zijn.

De presentatie werd gegeven door Schiphol Trade Park Services, Breikers en Groot Schiphol Bereikbaar. Afgesproken is om voor het einde van het jaar per bedrijf te onderzoeken vanuit welke postcodegebieden de huidige werknemers afkomstig zijn, zodat we begin volgend jaar tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst de resultaten van dit onderzoek en een plan van aanpak voor deelmobiliteitsoplossingen op STP kunnen presenteren.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.