Intralox bouwt nieuwe vestiging op Schiphol Trade Park

woensdag 01 december 2021

Intralox L.L.C. Europe is gestart met de bouw hun nieuwe vestiging op Schiphol Trade Park. Op een kavel van 4 hectare gaat het transportbedrijf, nu in Amsterdam gevestigd, er kantoor, productie en logistieke activiteiten vestigen. Intralox heeft door de grote groei die het bedrijf doormaakt en het verder verbeteren van het bedrijfsproces, gekozen voor een nieuwe locatie met een gebouw dat op maat wordt gemaakt.

Intralox is een wereldwijd toonaangevende leverancier van transportoplossingen voor het verplaatsen van de meest kritieke producten. Het bedrijf levert aan uiteenlopende industrie├źn: van de voedselverwerkende industrie tot post- en pakketdistributie.

Op Schiphol Trade Park wordt gebouwd aan een productiehal met een expeditiegedeelte, een magazijn op basis van smalle gangen opslagsysteem en aan de voorzijde een hoofdkantoor over twee lagen. De nieuwbouw beslaat een bruto vloeroppervlak van ca. 25.000 m2 (excl. installatiegebouw).

>>Lees meer

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.