Lichtplan Schiphol Trade Park

donderdag 17 november 2022

Firma Heijmans is in opdracht van Schiphol Trade Park gestart met het aanbrengen van bijna 300 openbare verlichtingspunten op Schiphol Trade Park. We informeren u graag over deze werkzaamheden en wat u hier als bedrijf van gaat merken.

Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag tussen 7 – 16 uur, op en naast de openbare rijweg. De werkplekken worden voorzien van signalering en tijdelijke verkeersmaatregelen.

Werkzaamheden nabij inritten van bedrijven, kruispunten en splitsingen worden uitgevoerd buiten de spits, namelijk tussen 9.00 uur en 15.00 uur. Hinder voor het verkeer blijft hierdoor beperkt. De werkzaamheden veroorzaken op enkele plekken kort overlast door beperkte bereikbaarheid van het business park. Hierover worden met de betreffende bedrijven tijdig nadere afspraken gemaakt. Uiteraard zal Heijmans er alles aan doen om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Aansluitend zullen per fase de tijdelijke lantaarnpalen worden verwijderd.

Meer informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Heijmans, Karen van Zwam, kzwam@heijmans.nl. Zij is tijdens kantooruren ook bereikbaar op o6 – 50156653.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.