Maak kennis met ... Brigitte Vletter

woensdag 14 september 2022

Het gebiedsmanagement is het eerste aanspreekpunt voor dorps- en wijkraden, ondernemers, politie, woningcorporatie, welzijnsorganisaties en allerlei andere organisaties in het gebied en verbindt hen met de collega’s binnen de gemeente.

Even voorstellen
"Mijn naam is Brigitte Vletter en ik ben sinds 2,5 jaar werkzaam bij het gebiedsmanagement in team Hoofddorp Centrum, waar Schiphol Trade Park onder valt. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij de gemeente Haarlemmermeer.

Voorheen nam mijn collega Lydia Heerens deel aan de KVO-vergaderingen van STP. Zoals velen weten is Lydia met pensioen gegaan en neem ik sindsdien deze taak van haar over. Een logische stap, omdat ik altijd al nauw betrokken ben geweest bij de KVO’s en alle ontwikkelingen in en om STP." 
 
Waar houdt gebiedsmanagement zich mee bezig?
"Ik kom op voor de belangen van verschillende partijen in het gebied en heb een adviserende rol naar de collega’s binnen de gemeente."
 
Oproep
"Ik heb met verschillende ondernemers al kennis mogen maken en een rondleiding gehad door hun bedrijf. Ik zou het erg fijn vinden als ik dit ook bij jullie zou mogen doen. Hierbij doe ik een oproep met de vraag om ook een keer bij jullie langs te mogen komen om kennis te maken.
Verder kunnen jullie mij altijd benaderen als jullie vragen en/of opmerkingen hebben, via brigitte.vletter@haarlemmermeer.nl.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.