Nieuwe huurders in loods C-Bèta Work

woensdag 20 maart 2024

In de loods van C-Bèta hebben zich drie nieuwe huurders gevestigd:

  1. NMCX Centrum voor Duurzaamheid: Dit onafhankelijke loket zet zich in om de gemeente Haarlemmermeer en omstreken groener en klimaatbestendiger te maken. Met circa twintig medewerkers organiseert en faciliteert NMCX evenementen, workshops en activiteiten voor bedrijven, bewoners en scholen. Daarnaast bieden ze informatie en advies over het verduurzamen van de woon-, werk- en leefomgeving.
  2. Groot Packaging: Dit bedrijf is gespecialiseerd in biobased en milieuvriendelijke bloemverpakkingen. Ze ontwikkelen en produceren duurzame en innovatieve verpakkingen voor bloemen en planten, vervaardigd uit bloemafval.
  3. Lion’s Head Brewing: Binnenkort start Lion’s Head met de opbouw van hun installatie in de bedrijfsruimte van de loods. Deze kleinschalige brouwerij heeft ook een restaurant in de Van Woustraat in Amsterdam.

Wij wensen deze nieuwe collega-ondernemers veel succes op Schiphol Trade Park.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.