Raadsbezoek 5 oktober

woensdag 18 oktober 2023

Op donderdag 5 oktober jl. bracht een afvaardiging van de raad van de gemeente Haarlemmermeer een bezoek aan Schiphol Trade Park, waar SADC een presentatie gaf over SADC, de ecologische visie, het virtuele net en de Digital Twin.

Daarnaast gaf Marc Frowijn van de gemeente Haarlemmermeer een presentatie over de pilot geluidsadaptief bouwen op Schiphol Trade Park.

Deze innovatieve concepten beloven een spannende toekomst voor zowel de regio als stedelijke ontwikkeling, en benadrukken het belang van publiek-private samenwerking. In dat kader is het goed om de bestuurders op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van Schiphol Trade Park in het bijzonder.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.