Terugblik event Businessclub STP Services

dinsdag 30 mei 2023

Op dinsdag 23 mei was het zover, het tweede event van de Businessclub van Schiphol Trade Park Services! Na de toelichting van het bestuur van de Businessclub op het Jaarplan gebiedsmanagement Schiphol Trade Park 2023 begon de muziek. Buiten, tussen de hoeve en de loods van C-B├Ęta aan de Dreamstreet, stond een grote tent met meerdere foodtrucks. Onder het genot van muziek konden de Businessclub-leden genieten van heerlijke frietjes en snacks.
 
Tijdens het event is een start gemaakt met de nulmeting door de gebiedsontwikkelaar SADC. Dit wordt gedaan om te meten hoe medewerkers hun werkomgeving op Schiphol Trade Park ervaren.
 
De opkomst was niet groot, maar degenen die er waren hebben genoten. Het is het tweede event en de bekendheid moet nog groeien. Het is wel goed om voor de tweede keer te horen dat het event als goed en gezellig wordt ervaren. We gaan vanuit gebiedsmanagement en het bestuur ons best doen om iedereen beter te informeren over de events! Aangezien het een succes was voor degenen die er waren, hopen we ook op een spread the word.

Tot het volgend event dit jaar. Tijd en locatie weten we nog niet, maar dat het eraan komt is zeker!

>>Gelukkig hebben we de foto's nog.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.