Update wegwerkzaamheden

woensdag 07 juli 2021


Momenteel is het niet mogelijk om gebruik te maken van de wandelroute over het noordelijk deel van Schiphol Trade Park. Het fiets- en voetpad over de brug van de Geniedijk richting het hotel in aanbouw is tijdelijk afgesloten tussen het station en de Circular Avenue. Op het kaartje hiernaast is de omleidingsroute voor de bedrijven in ABC Square (OTX Logistics, PVH Inc., Rapid Logistics en ICE Cobotics (voorheen ICE Robotics)) af te lezen. Ook de medewerkers van GEFCO en RIF Europe moeten ook van deze route via de Rijnlanderweg gebruikmaken. De omleiding is van kracht tot en met week 29 (t/m 25 juli).

De bebording en afzetting zullen door de aannemer en de toezichthouder op heel korte termijn worden verbeterd.

Gelijktijdig met deze werkzaamheden wordt er in opdracht van gemeente Haarlemmermeer ook werkzaamheden op de Rijnlanderweg uitgevoerd. SADC bekijkt met de uitvoerder hoe de verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers kan worden verbeterd.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.