Waar heeft u behoefte aan op ons Business Park?

donderdag 01 juni 2023

Zoals eerder geïntroduceerd tijdens de Business Club meeting en in de nieuwsbrief zijn we afgelopen week gestart met een onderzoek om inzicht te krijgen in de beleving van de gebruikers van Business Park Schiphol Trade Park.

SADC is geïnteresseerd in de persoonlijke mening van elke gebruiker van Schiphol Trade Park. Om deze reden willen wij jullie vragen deze enquête te delen met al uw werknemers. Dit onderzoek is anoniem en niet terug te brengen naar individuele gegevens. Dit onderzoek heeft enkel als doel om het Business Park zo goed mogelijk in te richten ten behoeve van de gebruiker. Ons doel is om de werklocaties in de regio te verbeteren en aan te passen aan de wensen en vereisten van alle gebruikers. Een gezonde werkomgeving zien wij als essentieel voor werknemers en een succesvolle bedrijfsvoering voor organisaties.

Het invullen van de vragenlijst zal slechts ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag nemen. Met het deelnemen maakt u kans op het winnen van een Amazon Giftcard ter waarde van 50 euro. SADC verloot er vijf.

Hieronder vindt u de enquêtes in het Nederlands, Engels, Spaans en Duits:

Nederlands         : https://forms.office.com/e/RBz0tD89qB
English                  : https://forms.office.com/e/bqJxEx51WL
Espanol                 : https://forms.office.com/e/yiw4t3FR28
Deutsch                : https://forms.office.com/e/E237Eh3USE

Wij stellen uw deelname zeer op prijs. Samen kunnen we werken aan het creëren van een nog betere werkomgeving!

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.