Bereikbaarheid STP Skyzone week 7 t/m 17

woensdag 16 februari 2022

Van week 7 t/m 17 (14 februari – 29 april) zal er gewerkt worden aan de Contour Avenue en de Dreamstreet. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de bedrijven en de rijrichting voor de weggebruikers.
Hiernaast een plattegrond waarop de openstelling van de diverse wegen is aangegeven. (Klik op de afbeelding voor een vergroting.)

Let op: de Contour Avenue is gedeeltelijk een éénrichtingsweg, de Dreamstreet tweerichtingsverkeer.

Bereikbaarheid
Vanaf de Imagination Avenue kan men de Contour Avenue indraaien om bij VDG (FFF) uit te komen. De Contour Avenue is voor een deel een eenrichtingsweg. Ook kan men via de Imagination Avenue de Dreamstreet in- en uitrijden. Op deze manier kunt u Minerva/IAA/Nippon en C-Bèta bereiken. Let op! De Dreamstreet is tweerichtingsverkeer.

Asfalteren
De toplaag asfalt is vanwege het slechte weer nog niet aangelegd op de Dreamstreet en de Contour Avenue.  Dit zal in het voorjaar gaan gebeuren. Wij zullen u informeren over het tijdstip en fasering van de aanleg van de laatste asfaltlaag.

Groen
Nog dit plantseizoen worden de eerste bomen en struiken langs de Contour Avenue geplant. Dit is de eerste aanzet van groen in het gebied. 

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.