Hoeveel reistijd en -kosten kan uw organisatie besparen?

dinsdag 06 september 2022

Wij hopen nog meer met u samen te werken op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit! Daarom doet Groot Schiphol Bereikbaar een Mobiliteitsscan ter waarde van €2000,- cadeau.

Zo’n mobiliteitsscan verschaft waardevolle inzichten in het woon-werkverkeer van uw medewerkers, waarmee u verder aan de slag kunt bij het maken van een nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten of het terugdringen van CO2-uitstoot. Alle berekeningen worden uitgevoerd op basis van concrete woon-werkverplaatsing, het exacte aantal kantoordagen per medewerker, actuele OV-dienstregelingen en reële file-verwachtingen. Met deze informatie helpen wij u verder op weg naar een passend en duurzaam mobiliteitsbeleid voor uw organisatie. Laat ons weten per mail of u dit cadeau wilt verzilveren!

De scan geeft antwoord op vragen zoals:

  • Hoeveel CO2 besparen we als medewerkers die op minder dan 5 fietskilometers afstand wonen, op de fiets naar kantoor zouden komen? Of 10? Of 15 km?
  • En wat winnen we aan vitaliteit?
  • Voor welke automobilisten zou het OV een acceptabel alternatief zijn?
  • Voor hoeveel mensen wordt OV aantrekkelijk als we ook naar de trein-fiets-combinatie kijken?
  • Hoeveel reistijd en kosten besparen we als iedereen die meer dan 30 minuten enkele reis reist, voortaan 1 extra dag zou thuiswerken?
  • En hoeveel werkplekken en parkeerplekken hebben we dan nodig?
  • Kunnen we het aantal lease-auto’s verminderen?

AVG-proof mobiliteitsadvies

Groot Schiphol Bereikbaar ziet erop toe dat er alleen gegevens gebruikt worden die niet herleidbaar zijn tot individuele personen. Op deze manier worden persoonsgegevens beschermd en kunnen bedrijven hun voordeel doen met oplossingen die de bereikbaarheid en duurzaamheid bevorderen.

Voor de volledigheid ook nog de link naar de website van Groot Schiphol Bereikbaar: https://grootschipholbereikbaar.nl/acties/mobiliteitsscan/, hier vindt u ook de link (button onderaan) naar de Excel-template voor het invullen van de postcodes.

Misschien hebben jullie eerder ook meegedaan met de mobiliteitsscan/ postcodescan. Het is zeker van toegevoegd waarde!

Ik hoop dat jullie de moeite nemen om jullie medewerkers uit te nodigen hun postcodes te delen.

Bij vragen, neem contact op met Ruud de Groot van Groot Schiphol Bereikbaar (06-553 20 743) of Marisol Elisabeth van SADC (06-82 8099 45).

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.