Week van de Veiligheid 2021

woensdag 13 oktober 2021

De week van 11 t/m 17 oktober staat dit jaar centraal als de Week van de veiligheid. Samen met ondernemers en politie hebben het Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV) en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) een aantal gratis online trainingen ontwikkeld. Denk hierbij aan een online training ondermijning.

Wellicht zit er een interessant onderwerp voor u tussen. Klik hier voor meer informatie.
 
Voor onder andere verhuurders vindt op maandag 15 november van 16.00 uur tot 17.00 uur een online talkshow plaats voor ondernemers. Er wordt ingegaan op de gevolgen van ondermijnende criminaliteit in huurpanden en maatregelen om dit te voorkomen. De talkshow ‘Crimineel verpand?’ op 15 november is een onderdeel van een serie talkshows. Deelname is gratis. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.