Bedenk een naam en win een taart!

maandag 12 juli 2021

Bedenk een naam en win een taart!

Alle eigenaren en eindgebruikers zijn verenigd in de Businessclub Schiphol Trade Park. Het doel van deze Businessclub is om alle eindgebruikers op Schiphol Trade Park met elkaar te verbinden. Dat doen zij door het organiseren van formele en informele bijeenkomsten en evenementen voor de bedrijven en haar medewerkers. Meer over de taken van de Businessclub lees je hier.

Door ondernemers is de wens geuit om een andere naam voor de Businessclub te gebruiken. Een naam die recht doet aan het doel van de ‘club’, een professionele uitstraling heeft, uniek is en makkelijk in het gehoor ligt.

Alle ondernemers en werknemers op Schiphol Trade Park wordt daarom gevraagd mee te denken over de nieuwe naam. In de eerstkomende ondernemersbijeenkomst, eind september, zal over de nieuwe naam worden gestemd. De inzender wordt met een slagroomtaart beloond!

Inzendingen kunnen tot 10 september 2021 worden gestuurd naar:

Marisol Elisabeth, m.elisabeth@sadc.nl, onder vermelding van:

  • Voorstel nieuwe naam
  • Naam inzender
  • Bedrijf
  • Contactgegevens

 We zijn benieuwd!

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.